Monday 22 October 2012

Marjarahka a la 5 min

 Marjarahka kuuluu ehdottomasti klassikkojälkiruokiin. Se on nopea, helppo, raikas, enkä ole tavannut ketään, jolle se ei maistuisi. Siinä on paljon proteiineja, ja lisäämällä paljon marjoja, on se varsin terveellinen vaihtoehto perinteiselle pullalle. Rahka oli ensimmäisiä herkkuja joita opin lapsena valmistamaan, eikä yhtään turha, sillä sitä on tullut käytettyä myös kakuntäytteenä ja lettujen päällä. Eksoottisempi vaihtoehto marjarahkalle syntyy, kun marjat korvataan persikalla ja bananaanilla.

Berry curd belongs definitely to classic desserts. It's fast and easy to make, fresh and I have never met a person who would not like it. It has a lot of proteins and by adding a lot of berries it's a healthy alternative to the traditional pulla. Curd is one of the first things I learned to make, and not useless at all, because It goes well as a filling of a cake and on pancakes. A more exotic version is created by using banana and peach instead of berries. 






Raikas Marjarahka/
Fresh berrycurd

1. 500g maitorahkaa/
natural curd

2. 2 dl  kuohukermaa/
whippimg cream
3. 1/2 dl sokeria/
sugar

4. 3dl marjoja/
berries


Vatkaa kuohukerma kuohkeaksi, lisää muut ainekset ja sekoita. Valmis!
Whip the cream till it gets fluffy. Done!


Taiteellisuuteni pääsi koristelussa valloilleen ;)

No comments:

Post a Comment